Office Management Maandpakket

Office Management MaandpakketGeen bedrijf is hetzelfde. Misschien heb jij vooral behoefte aan een notulist of juist iemand die jouw social mediasite(s) beheert of bestanden archiveert? Wat je vraag ook is; ik help je graag verder.

In een kennismakingsgesprek inventariseren we waar de meeste inzet vereist is. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden maak ik een op maat gemaakt maandpakket voor de periode waarin mijn ondersteuning gewenst is. Zo weet je van maand tot maand waar je aan toe bent.

Loopt een maand anders dan gepland?
Over meer-minder werk maak ik altijd duidelijke afspraken. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Meer rust en overzicht in je werk?

Ontdek de voordelen van een maandpakket!
Bel 06 22 47 33 88 of mail bea@degroenemanagementassistent.nl

Dan vertel ik je hoe het werkt!

Bea Mantel
  0321 38 70 30 / 06 51 84 41 46
  bea@degroenemanagementassistent.nl

Adres
Peseta 31, 8253 ER Dronten

Volg me op