Rust, energie & inspiratie

Als kind uit een agrarische familie is de zorg voor het milieu verweven met mijn achtergrond en opvoeding. Nog steeds is de natuur heel belangrijk voor mij. Weidse vlakten geven mij rust, overzicht en vertrouwen. In bosrijke omgevingen krijg ik nieuwe energie en inspiratie. Al deze kernwaarden neem ik mee in mijn werk. Opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat ik de gevraagde werkzaamheden punctueel en volgens afspraak uitvoer. Ik geniet ervan als ik kan bijdragen aan meer rust en overzicht bij mijn opdrachtgever(s). That’s why I love mij job!

Bea Mantel jong

Jouw Duurzame Management Assistent!

We leven in een tijd waarin milieuproblemen, zoals klimaatverandering, aan de orde van de dag zijn. Vroeg of laat krijgt iedereen daarmee te maken. Ik wil – daar waar mogelijk- een steentje bijdragen aan een schonere toekomst voor ons allemaal. Daarom help ik je graag met het adviseren van energiebesparende maatregelen. Dat zit vaak al in hele kleine dingen. Waarom verlichting laten branden in lege kantoorruimten? Waarom met de auto naar afspraken gaan als de fiets of het openbaar vervoer een beter alternatief is?

Kleine maatregelen = veel besparen

Ik merk dat deze kritische vragen gewaardeerd worden door mijn opdrachtgevers. Besparen op licht, energie en brandstof is nog lang niet overal vanzelfsprekend. Vaak kan een kleine opmerking al zorgen voor meer bewustwording en – last but not least – een behoorlijke besparing op vaste lasten.

Kennis delen en inspireren

Ontwikkelingen over duurzaamheid volg ik op de voet. Interessante tips en wetenswaardigheden deel ik graag, zodat ik ook anderen inspireer om duurzamer te leven en te werken.

Ook een groene secretaresse op de werkvloer?

Wil jij een groene secretaresse in jouw organisatie die de voortgang bewaakt en zorgt voor overzicht en structuur?

Bel 06 – 51 84 41 46 of mail bea@virtueeloffice.nl
Ik drink graag een kop thee met je om kennis te maken.

Bea Mantel
  06 – 51 84 41 46
  bea@virtueeloffice.nl

Adres
Smederij 61, 8253 LR Dronten

Volg me op