Samen sterker dan de som der delen!

Naast de natuur is sport een tweede passie van mij. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en ik zwem meerdere keren per week. Ook vind ik het heerlijk om af en toe ‘walking football’ te spelen. Heb je dat wel eens gedaan? Probeer het eens. Het is hilarisch!

Sport betekent voor mij in de eerste plaats ontspanning en genieten van het teamgevoel, maar zodra de wedstrijd begint, wil ik wél winnen. Deze prestatie- en doelgerichtheid vertaal ik ook door in mijn werk. Als ik voor jou aan de slag ga, voel ik me nauw betrokken bij je organisatie. Samen zijn we sterker dan de som der delen!

agendabeheer

Meedenken & Besparen

Ik ben gefocust op mijn opdracht en voer mijn werk zo nauwgezet mogelijk uit. Afspraak is afspraak. Daar kun je bij mij op vertrouwen. Daarnaast denk ik graag mee hoe ik jouw organisatie effectiever en efficiënter kan maken. Ik help je bijvoorbeeld met besparen op papier- en energieverbruik.

Doelgericht werken aan naamsbekendheid en omzet

Wil je structureel beter zichtbaar worden bij jouw (potentiële) klanten? Desgewenst ga ik graag aan de slag met de opzet en uitvoer van een social media strategie waarmee jij doelgericht kan werken aan het vergroten van je naamsbekendheid en omzet.

Ook meer rust, focus en structuur?

Wil jij ook een teamplayer in jouw organisatie die de voortgang bewaakt en zorgt voor overzicht en structuur?

Bel 06 – 51 84 41 46 of mail bea@virtueeloffice.nl
Ik drink graag een kop thee met je om kennis te maken.